V současnosti probíhá rekonstrukce půdních obytných prostor statku a proto je únorový provoz dětského klubu Jiřička omezen na jeden den v týdnu. Scházíme se tedy jen v úterý a to od 7.30 do 16 hodin.

Masopustní přípravy

Program je nyní zaměřen na blížící se Masopust. ,,Masopust držíme, nic se nevadíme, pospolu. Proč bychom se hádali, když jsme se tak shledali poznovu. V dobrém jsme se sešli v dobrém se rozejdem pospolu…..“
Zdobíme si hernu, vyrábíme jednoduché masky, zpíváme si lidové masopustní písničky, hrajeme rozverné pohybové hry. Chystáme se vyprávět  pohádku ,,Paní Hole“. Staráme se a pozorujeme naše zvířata a mláďata.
Od minulého týdne máme čerstvé přírůstky stáda –  tři jehňátka, a také malé králíčky.

Provozní informace

Stravu připravujeme přechodně svépomocí a jednáme o dalších variantách. 
Změna se týká také platby. Klubové příspěvky vybíráme přímo na místě za konkrétní den, kdy se vaše dítě účastní programu. Prosíme zájemce o včasné nahlášení. Ideálně do pondělí do 12 hodin. 
Rekonstrukce by měla být završena během 2 – 3 týdnů. Následně budeme prostory malovat, zařizovat a dolaďovat, aby se nám tu příjemně pobývalo. Od toho se bude odvíjet organizace dalšího provozu – průběžně vás budeme informovat.

Jiřička se učí létat

Na začátku letních prázdnin rozjíždíme provoz Dětské skupiny Jiřička.
Přes léto poběží provoz dětské skupiny formou příměstských táborů. Děti zapsané do dětské skupiny doplní další zájemci o jednotlivé turnusy (týdenní) případně i delší časové úseky. Přihlášky a bližší informace zveřejníme během dalších dnů na našich stránkách.


Aktuálně hledáme spolupracovníky do týmu a to na pozici učitelky a na pozici provozní. Zájemci nás mohou kontaktovat telefonicky či mailem.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *